073-897 55 78

Ring hit om magen kurrar

ÖPPETTIDER

Våra öppettider varierar, men kika gärna på våra Facebook sida för att veta mer om våra öppettider.

Foodtruck i Skara
Den rörliga grillen Toro Grill i Vara gör din vardag till en smakfullare upplevelse – rent spontant eller efter planering. Vi erbjuder catering med vår foodtruck och låter dig avnjuta våra handgjorda burgare helt på egna villkor – när du får hungerimpulser eller när du planerat en härlig lunch med vänner ute i det fria.

FOODTRUCK

Vår foodtruck kommer till dig eller du kommer till vår foodtruck. När du vill äta en härlig måltid på stående fot med solen skinandes i ansiktet står vi strategiskt och tillgängligt utplacerade mitt i Vara.

CATERING

Ibland kan man vara sugen på det där lilla extra och vid andra tillfällen när ett event nalkas kan det vara skönt att ta catering till hjälp och få sina burgare levererade på löpande band.

Foodtruck i Skara

Snabbmat ska inte bara vara god – den ska även hålla hög kvalitet och sticka ut rent utseendemässigt. Vi använder bara de främsta råvarorna för att både förhöja din hälsa och din smakupplevelse. Till våra burgare kan du välja olika tillbehör och dryck för att mätta magen och släcka törsten efter eget behov. Vi ser alltid till att råvarorna är fräscha och fina för att alltid sticka ut med burgare utav bästa kvalitet.

En foodtruck du inte glömmer!

Med så många foodtrucks och så många olika menyer i landet vill vi sticka ut lite extra. Vi vill att du inte ska glömma oss i första taget och med vår affärsidé har vi lyckats bra. Det medför att våra kunder kommer tillbaka till oss gång på gång, samt att vi belönas med nya hungriga kunder hela tiden. Tack vare god mat och tacksam mun-till-mun rekommendation finns vi kvar, alltid redo att servera dig. Vår mat etsar sig fast i både ditt minne och dina smaklökar.

Bra service på din utvalda tid

Ska du ha ett företagsevent, ett after party, en vänskaplig lunch med kompisar eller en tillställning av ett eller annat slag, finns vi där för dig. Hör av dig till oss så berättar vi mer om menyer och lösningar för just din fest. Vi lovar dig alltid fördelaktiga priser och ett stort utbud av den finaste maten. Väntar en fest hemmavid? Ring oss så kommer vi med vår utrustning och vagn för att servera de godaste av burgare. Med generösa öppettider är vi tillgängliga när just du är hungrig.

Hör av dig till oss!

Har du idéer om våra burgare och önskar alternativ? Kom med dina synpunkter genom att skriva till oss på Facebook, Instagram eller genom att prata med oss direkt vid vår foodtruck.